tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post3998095330072036099..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Typ pizza. Fast libanensiskt.Annahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-24798198337482733682009-02-24T21:46:00.000+01:002009-02-24T21:46:00.000+01:00Spännande det där du! Men tyvär har jag inget i mi...Spännande det där du! Men tyvär har jag inget i mitt skafferi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-58036592881626580672009-02-23T22:30:00.000+01:002009-02-23T22:30:00.000+01:00Skönt att höra! Ta det lugnt, och sköt om dig! :-)...Skönt att höra! Ta det lugnt, och sköt om dig! :-)görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-10089028600499275422009-02-23T22:28:00.000+01:002009-02-23T22:28:00.000+01:00hallå, jo, jag lever, jag har jobbat alldeles för ...hallå, jo, jag lever, jag har jobbat alldeles för mycket några veckor och sedan har jag varit sjuk senaste veckan, har inte orkat helt enkelt. Jag kommer igen snart.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-14631718640211592132009-02-22T15:43:00.000+01:002009-02-22T15:43:00.000+01:00Hallå där, är allt bra med er? Det är så tyst här ...Hallå där, är allt bra med er? Det är så tyst här tycker jag!görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-73642740511114425762009-02-15T17:22:00.000+01:002009-02-15T17:22:00.000+01:00mejlade dig. den persiska kokboken new food of lif...mejlade dig. den persiska kokboken new food of life kommer att finnas på adlibris bokrea.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-25653993666204131862009-02-11T21:01:00.000+01:002009-02-11T21:01:00.000+01:00Hahaha! Det där var en rolig historia! Lät ju rikt...Hahaha! Det där var en rolig historia! Lät ju riktigt spännande! Tur att man har folk som kan översätta åt en ibland :)Karinhttps://www.blogger.com/profile/17642334596106702515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-41984460366089433032009-02-07T18:05:00.000+01:002009-02-07T18:05:00.000+01:00Mat för Gudar är en förträfflig bok. Enda men stor...Mat för Gudar är en förträfflig bok. Enda men stora nackdelen är att den inte har ett receptregister. Det blir ett fasligt bläddrande om man inte kör med gem eller "kaninöron"Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-51875314115536380952009-02-07T00:05:00.000+01:002009-02-07T00:05:00.000+01:00MYCKET spännande flickor, jag är idel öra.Till Ann...MYCKET spännande flickor, jag är idel öra.<BR/><BR/>Till Anna vill jag rikta en bildutmaning, jag brukar inte hålla med sånt, men just den här tycker jag är rätt kul. Du kanske kan ta en titt på min blogg?görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-86107942540443140382009-02-06T22:09:00.000+01:002009-02-06T22:09:00.000+01:00Lebanese Mountain Cooking har jag spanat in, får l...Lebanese Mountain Cooking har jag spanat in, får leta lite på den andra boken ocksåAnnahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-17281400367295596312009-02-06T19:15:00.000+01:002009-02-06T19:15:00.000+01:00En jättebra libanesisk kokbok är Mat för gudar (in...En jättebra libanesisk kokbok är Mat för gudar (ingen kishik i den dock), sedan har jag en Lebanese Mountain Cooking. En hel del kishik i den. Sedan använder man kashk i persisk matlagning.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-72802314822666492902009-02-03T22:51:00.000+01:002009-02-03T22:51:00.000+01:00Jo, "kishik soup" var väl det jag hittade flest re...Jo, "kishik soup" var väl det jag hittade flest recept på, det får bli nästa gång. <BR/>Och jag tyckte inte smaken var så apart, lite syrlig, lite fårig, associationer till fetaost, men jag antar att det kan skilja sig mellan fabrikaten. <BR/>Kände även att vi lider stor brist på libanesiska kokböcker här. Mycket stor brist, hur har jag kunnat klara mig utan en libanesisk kokbok? Måste nog införskaffas.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-71252152838286035742009-02-01T22:25:00.000+01:002009-02-01T22:25:00.000+01:00Har persiska recept också. (har ju alla möjliga re...Har persiska recept också. (har ju alla möjliga recept, of course)Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-86592731766208169322009-02-01T22:16:00.000+01:002009-02-01T22:16:00.000+01:00Det är en rätt aquired taste, inte för att det hin...Det är en rätt aquired taste, inte för att det hindrar en matnörd ;)Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-53516949282742609742009-02-01T22:15:00.000+01:002009-02-01T22:15:00.000+01:00Man kan göra en god "gröt" med lök och vitlök på k...Man kan göra en god "gröt" med lök och vitlök på kishik och en särskild sorts ister, alternativt gratinerade endiver eller pumpa.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com