tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post6926217394771366920..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Men vad har jag köpt nu?Annahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-63566554095626350942010-01-09T23:57:26.726+01:002010-01-09T23:57:26.726+01:00Hi I'd like to thank you for such a great qual...Hi I'd like to thank you for such a great quality site! <br />I was sure this would be a nice way to make my first post!<br /><br />Sincerely,<br />Edwyn Sammy<br />if you're ever bored check out my site!<br />[url=http://www.partyopedia.com/articles/thanksgiving-party-supplies.html]thanksgiving Party Supplies[/url].Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-21053753696687134762008-01-20T13:28:00.000+01:002008-01-20T13:28:00.000+01:00Hon tror att många av bitterämnen kan sitta i skal...Hon tror att många av bitterämnen kan sitta i skalet, fast hon hummade rätt mycket om bittergurka i Sverige och vad man ska göra och inte.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-35468026074176500442008-01-20T00:02:00.000+01:002008-01-20T00:02:00.000+01:00Vad som händer? Tja, den blir utan skal? Jag är me...Vad som händer? Tja, den blir utan skal? <BR/>Jag är mest inne på att förvälla den några minuter först, enligt några av de recept jag hittat ska den tappa en del av beskan då.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-19093308889285711212008-01-19T14:09:00.000+01:002008-01-19T14:09:00.000+01:00botanikern i vänskapskretsen undrar vad som händer...botanikern i vänskapskretsen undrar vad som händer om du skalar denJessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-45598093909718167132008-01-18T11:33:00.000+01:002008-01-18T11:33:00.000+01:00De heter momordica moricata på latin(bitter gourd)...De heter momordica moricata på latin(bitter gourd) . Det finns få recept men de påpekar vikten av att tillaga dem på "RÄTT" sätt. Jag funderade på om man kunde komma någonvart om man skalade dem. Men med vissa grönsaker, som sallad vid fel årstid, så kommer man inte ifrån bitterheten.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-972044744698846112008-01-18T08:59:00.000+01:002008-01-18T08:59:00.000+01:00Hade det funnits en informativ skylt i grönsaksdis...Hade det funnits en informativ skylt i grönsaksdisken hade jag aldrig köpt. På kvittot stod det inte ett ord om bitter, om jag kommer ihåg rätt stod det "Karella di Dodo" eller Dido eller Dodi eller nåt sånt.<BR/><BR/>Men de är ju rätt kul att titta på. Får väl tjäna som bordsdekorationer om inte annat :)Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-9471198036941571732008-01-18T00:02:00.000+01:002008-01-18T00:02:00.000+01:00Um eh, ja, den heter ju bittergurka så bitterhet/s...Um eh, ja, den heter ju bittergurka så bitterhet/strävhet är ju att förvänta... ;)<BR/>återkommer i fråganJessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com