tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post7801350981814556785..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Grillad karréAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-86339753634111787672009-08-25T12:31:32.373+02:002009-08-25T12:31:32.373+02:00gochujang, som det tydligen skulle stavas (fast de...gochujang, som det tydligen skulle stavas (fast det är ju ett elände med de där transkriberade orden, det kryllar av olika stavningar), är en koreansk fermenterad chilipasta. <br /><br />Finns bland annat på Omi Food och Korean Food. <br /><br />Den har en trevligt "rund" styrka, inte så där stickigt starkt. Och inte värre än att man kan ta sig en liten smakbit direkt ur burken. Mycket gott.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-73070766814779200912009-08-24T11:03:40.884+02:002009-08-24T11:03:40.884+02:00Ja, vad är goucho-jang?Ja, vad är goucho-jang?Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-64462716802791113742009-08-18T20:25:41.504+02:002009-08-18T20:25:41.504+02:00Goucho jang har inte jag i mina skåp, vad är det o...Goucho jang har inte jag i mina skåp, vad är det och hur smakar det?KarinWhttp://chiliconkarin.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-36048830553463700432009-08-12T11:30:55.055+02:002009-08-12T11:30:55.055+02:00Ångade grönsaker är finemang. Och så har jag fastn...Ångade grönsaker är finemang. Och så har jag fastnat i det här med att tillaga dem först och hälla på nåt efteråt, det brukar alltid finnas nåt sånt på Matdistriktet, där jag brukar hämta lunch ibland, och det är alltid så himla gott.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-27651898554286077192009-08-12T10:42:29.885+02:002009-08-12T10:42:29.885+02:00Mums! Och perfekt med ångade grönsaker till. Det ä...Mums! Och perfekt med ångade grönsaker till. Det är verkligen underskattat.Rebeccahttps://www.blogger.com/profile/04783479369832976010noreply@blogger.com