tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post331531638123585031..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Vaniljchiboust med lingoncrèmeAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-34194236888401011972008-01-27T23:37:00.000+01:002008-01-27T23:37:00.000+01:00Ja, precis! Det knäckiga lagret gör det verkligen ...Ja, precis! Det knäckiga lagret gör det verkligen toppenbra!Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-73306801496032865562008-01-27T10:48:00.000+01:002008-01-27T10:48:00.000+01:00Det här låter fantastiskt gott - just nu har jag d...Det här låter fantastiskt gott - just nu har jag dessertförbud men jag sparar det här till magrare tider eller lämplig middagsbjudning. Det brända sockerlagret på botten är nog pricken över i:et!görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-89799290701594458942008-01-25T20:45:00.000+01:002008-01-25T20:45:00.000+01:00I originalreceptet till den här efterrätten säger ...I originalreceptet till den här efterrätten säger de att man ska använda en 1,5-liters brödform. Då blir det också Väldigt Mycket över vilket jag blev varse första gången jag gjorde det.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-28950284504308284692008-01-25T05:59:00.000+01:002008-01-25T05:59:00.000+01:00Chiboustkräm brukar man ha i St. Honoré-tårta (min...Chiboustkräm brukar man ha i St. Honoré-tårta (min favorit kan jag väl tillaga) så det fanns ju inte så mykcet råd än att lära sig göra chiboustkräm vad det led :). Det var inte så svårt när allt kom till kritan men det bled Väldigt Mycket oav det receptet jag använde.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com