tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post3320232717453842770..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: LammläggAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-7128331085738875932008-03-23T16:36:00.000+01:002008-03-23T16:36:00.000+01:00Jag har också läst om att använda cykelpumpar för ...Jag har också läst om att använda cykelpumpar för det ändamålet. Men jag har inga intentioner att försöka mig på en riktig pekinganka. Dock blir det något som eventuellt har vissa likheter. Fast tillagat i röken.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-26977197866041296832008-03-23T06:15:00.000+01:002008-03-23T06:15:00.000+01:00Jag vet en kille som försökte göra egen pekinganka...Jag vet en kille som försökte göra egen pekinganka hemma, från att hänga och torka den och marinera den till att blåsa upp den som en fotboll. Det senare gjorde han med en cykelpump fast slutresultatet blev tydligen inget vidare ändå.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-82791788036214135152008-03-22T23:20:00.000+01:002008-03-22T23:20:00.000+01:00Kan det bli annat än gott med lamm? Och när de är...Kan det bli annat än gott med lamm? <BR/><BR/>Och när de är så små har jag överseende med att det ska serveras ketchup till allt. Fast det vete tusan om min son hade fått det när han var i den åldern, så elak var jag :)<BR/><BR/>Ha, ha, ja, vad ska jag göra med ankan? Det kan du ju fundera på! <BR/><BR/>Vitsen med fläkten är att få skinnet riktigt torrt, men det känns som att det inte kommer att funka eftersom marinaden var så geggig. Vi får väl se imorgon då ankan ska tillagas.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-57393608863675674422008-03-22T22:44:00.000+01:002008-03-22T22:44:00.000+01:00Ketchup... men vad gör man inte för gästerna, ocks...Ketchup... men vad gör man inte för gästerna, också de små ;). <BR/><BR/>Allt låter hemskt gott :)<BR/><BR/>Men... vad ska du göra med ankan? Du torkar alltså en anka framför en fläkt?Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com