tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post3579105072839333280..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: AnkfrossaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-28907675123268285542013-09-06T21:42:01.232+02:002013-09-06T21:42:01.232+02:00När det gäller anka så kan aldrig ett blogginlägg ...När det gäller anka så kan aldrig ett blogginlägg bli för gammalt ;-)<br />Nu har jag gjort både en underbar buljong och ankraviolis på det jag skrapade ur skrovet efter buljongkokningen.<br />Tack för inspiration, och jag är övertygad om att jag kommer att gilla "Charcuterie".Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-58392497747467169102013-09-03T21:22:18.063+02:002013-09-03T21:22:18.063+02:00Nämen, är det fortfarande nån som hittar hit? :) C...Nämen, är det fortfarande nån som hittar hit? :) Charcuterie är verkligen en favorit som jag ständigt återkommer till, hoppas du kommer att gilla den lika mycket som jag, och det receptet på konfiterade anklår är fortfarande det bästa jag hittat.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-89488556384649741502013-09-03T17:53:04.110+02:002013-09-03T17:53:04.110+02:00Tack för det här utmärkta tipset, jag satt och goo...Tack för det här utmärkta tipset, jag satt och googlade på ankbuljong efter att ha styckat en härlig anka och ville ta vara på skrovet.<br />Nu har jag beställt "Charcuterie" från Adlibris, de där konfiterade anklåren vill jag ju göra :-D<br />Ankraviolin såg himmelsk ut!Christinahttps://www.blogger.com/profile/08617520364631259664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-51753746597666315642010-01-11T23:24:10.844+01:002010-01-11T23:24:10.844+01:00Skulle inte heller klaga om jag fick massa ankkött...Skulle inte heller klaga om jag fick massa ankkött över... Supergott!Boelhttp://battremedbacon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-28730191300793193312010-01-10T15:30:02.831+01:002010-01-10T15:30:02.831+01:00Du hade varit så välkommen :) Jag brukar köpa frys...Du hade varit så välkommen :) Jag brukar köpa fryst anka i någon av östasiat-butikerna, de brukar vara holländska och helt ok, dessutom betydligt billigare än på hallarna, har dock ingen aning om hur glada de var när de levde.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-63310667628868613432010-01-10T14:13:47.801+01:002010-01-10T14:13:47.801+01:00Åh, du ankornas okrönkta drottning ;)! Hade jag bo...Åh, du ankornas okrönkta drottning ;)! Hade jag bott i närheten av dig, hade du bklivit våldgästad. <br />Det finns fryst anka på den lokala butiken vid mitt jobb. Jag är mycket frestad av att följa ditt exempel.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com