tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post3689916866170089684..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Gammal ostAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-11750571982103122902010-01-27T11:39:01.219+01:002010-01-27T11:39:01.219+01:00Hej!
Jag jobbar på Tastecasting.se och den 4 febr...Hej!<br /><br />Jag jobbar på Tastecasting.se och den 4 februari anordnar vi ett thailändskt matlagningsevent där vi kommer få lära oss allt från enkla förrätter till att göra typiska thailändska dekorationer av olika grönsaker. Kika in på tastecasting.se för ytterligare information om eventet (och tidigare tillställningar). <br /><br />Skulle du vilja komma? Maila då till mig på katja@tastecasting.se. Hör även av dig ifall du vill få andra inbjudningar framöver.<br /><br />Med vänliga hälsningar<br />KatjaKatja Wulffhttp://kaffekokarkokboken.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-3980551984037366192010-01-26T05:33:17.952+01:002010-01-26T05:33:17.952+01:00Det beror ju mycket på, med ostar, var de är köpta...Det beror ju mycket på, med ostar, var de är köpta. Är de köpta i en ostaffär så är de nog mogna eller övermogna inom en dag eller två. Men en brie från snabbköp lär vara mesigt märkt för att vara på den säkra sidan. Just nu vore det f ö rätt trevligt med en inte fullt så mogen morbier. Eller kittost av valfri art. I brist på det tar jag mascarpone, feta eller nån cream cheese.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-38120646307541649642010-01-25T11:41:15.261+01:002010-01-25T11:41:15.261+01:00Precis Jessika, med den där typen av ost är det vä...Precis Jessika, med den där typen av ost är det väl mer frågan om hur mycket ammoniak-smak man kan acceptera, kan inte tänka mig att den blir direkt dålig så att man blir sjuk av att äta det. Och den här osten var definitivt feg-märkt, om en vecka hade den nog varit perfekt mogen. <br /><br />Och ja, Sofia, det var löjligt gott. :)Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-31082655249778410952010-01-25T07:28:07.143+01:002010-01-25T07:28:07.143+01:00Låter fantastiskt gott! Varm ost, nötter och honun...Låter fantastiskt gott! Varm ost, nötter och honung kan ju knappast bli fel ;-)chezsofiahttp://www.chezsofia.bloggsida.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-75534130472921355712010-01-24T22:59:35.112+01:002010-01-24T22:59:35.112+01:00Det är väl inte sådär på dagen som en ost blir dål...Det är väl inte sådär på dagen som en ost blir dålig, eller är det annorlunda med brie och såna ostar? <br />Mjölk behöver man ju knappast hälla ut samma dag som bäst före datum.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com