tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post4570241654674839396..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Pimpad canneloniAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-79886361040845432872007-11-28T21:42:00.000+01:002007-11-28T21:42:00.000+01:00Canneloni är ju alltid gott, men nästa gång hoppar...Canneloni är ju alltid gott, men nästa gång hoppar jag definitivt över sardellerna, sparar dem till något annat. Men man vet ju aldrig innan man testat!Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-74028670075068406422007-11-28T14:03:00.000+01:002007-11-28T14:03:00.000+01:00Låter väldigt gott!Låter väldigt gott!linahttps://www.blogger.com/profile/09758364408591538937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-65599953819644818792007-11-28T12:50:00.000+01:002007-11-28T12:50:00.000+01:00Ja, den confiterade löken gav spenaten en intressa...Ja, den confiterade löken gav spenaten en intressant söt brytning som passade utmärkt med getosten :) <BR/><BR/>Ärligt talat föredrar jag nog klassisk variant med bara spenat, ricotta, citronskal och lite muskot bäst...Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-72461619070929336902007-11-28T08:33:00.000+01:002007-11-28T08:33:00.000+01:00För egen del tror jag att framgången hängde på den...För egen del tror jag att framgången hängde på den confiterade löken ;). Bra jobbat med två förpackningar lasagneplattor!Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com