tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post5207920462838628270..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: Kulebiaka revisitedAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-70441748283152637842009-05-01T14:01:00.000+02:002009-05-01T14:01:00.000+02:00Spetskålen var bra. Gjorde bra kålpudding. Just sp...Spetskålen var bra. Gjorde bra kålpudding. Just spetskål hade jag inte varit i någon vidare kontakt med tidigare.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-65847638118554890062009-04-30T21:43:00.000+02:002009-04-30T21:43:00.000+02:00Jo, visserligen får vi olika sorters kål (vitkål, ...Jo, visserligen får vi olika sorters kål (vitkål, rödkål, spetskål, savoykål etc) men same, same but different typ. Nu har jag ätit nog med kål. Och jag har ett rödkålshuvud och ett spetskålshuvud kvar i kylen. Och ta mig tusan kommer det inte mer kål nästa vecka. Giv mig styrka.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-41952536032384142402009-04-27T22:55:00.000+02:002009-04-27T22:55:00.000+02:00Jag kastade en massa vitkål. Det finns liksom bara...Jag kastade en massa vitkål. Det finns liksom bara SÅ MYCKET man kan och vill göra med vitkål tills man tröttnar.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com