tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post7010458231679150026..comments2023-10-29T15:19:44.617+01:00Comments on Längst in i skafferiet: KöttsoppaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-62616852801572992032012-09-13T14:56:13.660+02:002012-09-13T14:56:13.660+02:00Tack för receptet! Jag har länge letat ett vanligt...Tack för receptet! Jag har länge letat ett vanligt hederligt recept på köttsoppa och inte hittat nåt förrän nu, när jag råkade komma hit. <br />Tack tack :Dstickmosterhttps://www.blogger.com/profile/06536831786072678647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-27370746179581913382010-10-19T21:37:13.916+02:002010-10-19T21:37:13.916+02:00Det är alltid fel att fuska med buljongtärningar, ...Det är alltid fel att fuska med buljongtärningar, möjligen kan små flaskor med fond anvöndas. Läs på vad buljongtärningar innehåller.<br />/SvenkeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-86654665378214577962010-01-15T20:49:02.576+01:002010-01-15T20:49:02.576+01:00Good day, sun shines!
There have were times of tro...Good day, sun shines!<br />There have were times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person. <br />I have never imagined that there weren't any need in big starting capital.<br />Now, I'm happy and lucky , I started to get real income. <br />It's all about how to choose a proper companion who uses your money in a right way - that is incorporate it in real business, and shares the profit with me.<br /><br />You can get interested, if there are such firms? I'm obliged to tell the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:<br /> [url=http://theblogmoney.com] Online investment blog[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-24067450245339552702008-04-02T11:12:00.000+02:002008-04-02T11:12:00.000+02:00Flytande fonder är ju bra när nöden talar att om j...Flytande fonder är ju bra när nöden talar att om jag inte får mat nu så dödar jag punkt slut. <BR/><BR/>Jag har ätit klimpliknande saker i tysk soppa/gryta så jag tänkte också att det mycket väl kan ha regional förankring. Och vara olika poppis över Europa också.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-55697791507455407162008-04-01T23:02:00.000+02:002008-04-01T23:02:00.000+02:00man får fuska med buljongtärningar ibland, jag är ...man får fuska med buljongtärningar ibland, jag är definitivt inte renlärig på det området :) men när det gäller långkok så behövs det ju inte, som sagt, det blir ju buljong av det när man kokar längeAnnahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-1990113313804066392008-04-01T22:53:00.000+02:002008-04-01T22:53:00.000+02:00hmm..inser att jag nog får gå iväg till antikvaria...hmm..inser att jag nog får gå iväg till antikvariatet och köpa mig en gammal husmors kokbok :) har ännu inte kommit så långt i min matlagning att jag inte använder buljong men efter detta inlägg inser jag att jag från och med nu inte har ngt val :)Sannahttps://www.blogger.com/profile/01766685686037468732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-78700708923268953192008-04-01T21:21:00.000+02:002008-04-01T21:21:00.000+02:00Långkok, ja! Och jag gillar framför allt kokt fram...Långkok, ja! Och jag gillar framför allt kokt framdelskött, jag gillar verkligen när det faller sönder i trådar. <BR/><BR/>Och vadå, skulle jag sagt något om frysen? Nä, nu förstår jag ingenting och står här med händerna för öronen, lalalalala<BR/><BR/>Fast jag undrar om klimpen har någon regional utsträckning, jag kommer ju från Norrbotten och vi åt aldrig klimp hemma och jag kan inte komma ihåg att jag sett det hos någon annan heller. Kan det vara så att klimpen inte åts så långt norrut?Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-69173375155788849812008-04-01T18:06:00.000+02:002008-04-01T18:06:00.000+02:00Men du skulle ju inte frysa något mer ;)Jag har un...Men du skulle ju inte frysa något mer ;)<BR/><BR/>Jag har undersökt klimpens varande och ovarande i svensk matlagning. Dess syfte är det samma där det än förekommer; att dryga ut maten så att den räckte längre och blev mer mättande (soppor i varje fall). vad man häller i smeten varierar lite men det är alltid vätska, mjöl, krydda men målet är det samma.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-27613147544384370162008-04-01T11:53:00.000+02:002008-04-01T11:53:00.000+02:00Jag har Bullens kokbok. Den är också väldigt bra f...Jag har Bullens kokbok. Den är också väldigt bra för husmanskost. "Man tar den sakta av elden" Yep, så ska det låta :)<BR/>Jag gillar långkok överlag. Just där man inte, som Lager säger, inte behöver stå och stirra på maten medan den kokar klart.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-54752260886376540352008-03-31T22:23:00.000+02:002008-03-31T22:23:00.000+02:00Tyvärr, jag är inte uppvuxen med klimp så jag har ...Tyvärr, jag är inte uppvuxen med klimp så jag har inget recept på det. Kan inte komma ihåg det nånsin serverades hemma.<BR/>Kan det vara regionala skillnader på klimp-tillgången?Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5239354491066727074.post-68393120911644986082008-03-31T22:10:00.000+02:002008-03-31T22:10:00.000+02:00Bra rutet!Nu väntar vi bara på Ditt recept på klim...Bra rutet!<BR/>Nu väntar vi bara på Ditt recept på klimp!<BR/>Så kanske man ska tala om att man inte behöver stå och titta på soppan mens den kokar färdigt.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.com