onsdag 31 mars 2010

Påskplanering

Vissa planerar påsken noggrant. Vår planering, när det gäller mat i påskhelgen, ser än så länge ut så här:

  • grilla något

12 kommentarer:

  1. schyst!
    min lyder: låt dom andra fixa det

    SvaraRadera
  2. Det låter också bra. Mycket bra.

    SvaraRadera
  3. Båda era alternativ låter utmärkta. Själv är jag Värdinnan med stort v och i ytterst bestämd form. Det förpliktigar...

    SvaraRadera
  4. Låter som en utmärkt planering, nästan som om en effektivitetskonsult varit framme.

    SvaraRadera
  5. Haha, grymt trevlig motvikt! Min planering är inte ens på den nivån denna påsk... :)

    SvaraRadera
  6. Annika, jag kanske tar igen det ett annat år.
    Pia, det låter så bra när du uttrycker det på det viset. Oplanerad? Nejdå, jag är bara ytterst effektiv, planerna är bortrationaliserade. Jag får komma ihåg det.
    Mikkan, jag är djupt imponerad av att du lyckats hitta en nivå under min planering. Djupt imponerad.

    SvaraRadera
  7. Wohooo, jag kontrar med: äta det jag lyckats släpa med mig på bussen till landet. Fast det blir nog lite bjud hos syrran också och mamma skulle visst komma med gravad lax. J ansvarar för påskölen så det blir nog bra!
    Glad påsk önskar fröken Dill

    SvaraRadera
  8. Frk Dill, har just ätit "din" avokadomousse, satt som en smäck.

    SvaraRadera
  9. Haha det lät som en väldigt bra plan tycker jag!

    SvaraRadera
  10. Jag undrar förstås vad det blev på grillen? Säkert en korv fån Taylor & Jones, vavava?

    SvaraRadera
  11. Underbar 1980-talskänsla med avocadomousse!
    Tycker fröken Dill

    SvaraRadera
  12. Husmodern, inte en korv på hela påskhelgen faktiskt! Det blev lax en dag och kyckling en annan och om jag inte hade varit en lat och dålig människa hade jag bloggat om det.

    SvaraRadera