söndag 4 juli 2010

Grillade kycklinglår

Snabbgrillat en fredagkväll.

IMG_0376

Rosmarin, basilika, vitlök, salt, pressad citron och en skvätt olja före mixning.

IMG_0381

Rosmarin, basilika, vitlök, salt, pressad citron och en skvätt olja efter mixning.

IMG_0386

Rosmarin, basilika, vitlök, salt, pressad citron och en skvätt olja tillsammans med majskycklinglår i en påse. Fick ligga framme och marinera medan vi väntade på att de åtta briketterna i Cobben var klara för grillning.

IMG_0389

Marinerade kycklinglår efter 15-20 minuter på Cobben.

IMG_0391 Och tillsammans med sallad på min tallrik. Bröd till.

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Superbra idé att mixa marinaden sådär, asgött! :)

Anna sa...

Ja, jag tycker det funkar väldigt bra när man har örtkryddor med, man får liksom ut all smak ur dem :)