onsdag 17 december 2008

Invigningsmiddag

Första måltiden tillagad i det nya köket. Nåt avancerat? Nåt som inkluderar den spejsade ångugnen? Icke.

Kokade pasta samt tinade kantareller och plockat ankkött. Fräste kantarellerna och ankan. Blandade med pastan. En äggula, svartpeppar och parmesan på toppen. Tog på sin höjd femton minuter att laga till.

pastakantarellanka-1

Vadå, trodde ni att jag skulle laga mat i det nya köket? Nä, det var ju bara för att ha något att visa upp. Nu ska jag övergå till halvfabrikat och snabbmakaroner som alla andra normala svenskar ;) (och så har vi ju inget stänkskydd ovanför bänkarna, så man får laga mat väldigt försiktigt än så länge)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till premiären! Bra att du öppnar restaurangen i lugnt tempo ;)

Anna sa...

Det är lite rörigt än så länge, hälften av prylarna är fortfarande i kartonger i källaren och vi har knappt nåt i skafferiet att laga på så det får blir enkelt i början. Men om en vecka blir det första bjudmiddagen och då jäklar ska samtliga prylar utnyttjas, helst samtidigt ;)