Dags för lite äkta svensk husmanskost; tex-mex. Fast med pitabröd istället för tortillas.
Och här kommer även ett spektakulärt avslöjande. I vårt hem används ibland färdiga tex-mex-kryddblandningar. Jajemensan, ni läste rätt. Färdiga kryddblandningar späckade med klumpförebyggande medel och natriumglutamat. Jag skyller på sonen, det är han som brukar köpa sånt när han är beordrad att fixa middag.
Hursomhelst fanns det en sådan förpackning i kryddskåpet och idag mötte den sitt öde. Jag hittade även några pitabröd i frysen samt sista burken pulled pork som jag använde hälften av, det var väl i våras någon gång vi rökte den. Sista slurken i en burk yoghurt blandades ut med lite fil för att räcka och så grävdes återstoden ur en burk salsa ut.
Karrén hackades till småbitar och fick fräsa med kryddmixen, skära lite grönsaker, riva lite ost och sen var middagen klar. Sån här mat har definitivt sina fördelar.
Om det gick att få in ovanstående pitabröd i munnen? Inga problem, jag är stor i käften.
4 kommentarer:
Nu är du verkligen inne på att göra slut på grejer! Go girl! :)
Japp, och nu ökar jag takten! :)
Det där och allt det andra på din blogg ser ju fasligt gott ut:)
Ja, just den här bilden var jag lite nöjd med eftersom det för ovanlighetens skull inte ser ut som fyra nyanser av brunt :), bara lite suddigt
Skicka en kommentar