Varför har vi tio burkar marmelad när den totala marmeladkonsumtionen i familjen uppgår till någon matsked i månaden?
Passar apelsinmarmelad tillsammans med indiska chilli pickles och kan man ha det med kalkonlåren som ligger i frysen? Plommonsås och chilli pickles? Apelsinmarmelad och ingefära?
Varför står där tre öppnade burkar vinbärschutney?
Och vad är det för klibbigt som runnit ut bakom grönsakslådan? Nej, förresten, fundera inte på det, torka bara bort det.
How to cook the perfect aloo bhorta
1 dag sedan
3 kommentarer:
Man ska inte fundera så mycket när man städar kylskåp, allt blir så komplicerat ;).
Nä, när jag hittade det där kladdiga stängde jag av. Vill inte fundera på vad det kan ha varit. Annars är det spännande att göra en rensning då och då, lite som en arkeologisk utgrävning :)
När saker och ting börjar röra på sig därinne, då slår man igen dörren och kallar på maken ;) ;) ;).
Skicka en kommentar