- Nä, vi firar ju inte alla hjärtans dag, sånt kommersiellt krafs, det känns så amerikaaanskt och man kan ju faktiskt visa uppskattning vilken dag som helst på året. Men inte idag.
Och ändå sitter vi här. Färsk pasta med musslor, räkor, kronärtskockor, citron, persilja, vitlök. En rätt schysst Pinot Gris till (Pierre Sparr, ärligt talat rätt platt vid första klunken; fruktig, insmickrande och lättdrucken men ändå lite platt, den tog sig dock mot slutet, luftning anbefalles alltså).
Några praliner från Pralinhuset till efterrätt. Pralinhuset är min favorit. Ejes är också riktigt bra men jag tror faktiskt att Pralinhuset vinner.
I förgrunden Jordgubb-mascarpone, hur gott som helst. Längst bak Mango Lassi och i mitten en pralin med sesamfrön och, om jag minns rätt, ingefära.
Marknadskrafter: 1 - motståndskraft: 0. Det är bara att ge upp.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar