Lök. Röd sådan eftersom det var det som fanns. | |
Salsiccia i bitar. | |
Stjälkselleri. Jag tror Årstiderna har kurerat min lätta motvilja mot stjälkselleri (den har en tendens att ta över totalt) genom ren utnötning. | |
Sardeller och kapris. | |
Tomatsås. (färdig. köpt. från burk. jag säger det tyst så ingen hör, jag måste ju tänka på min image) | |
Koka pasta. | |
Äsch, jag slänger ner några tomater också. | |
Puttra under lock tills pastan är färdig. | |
Okej. Pasta ner i stekpannan eller såsen ner i pastakastrullen? Tror inte nåt av alternativen funkar. | |
Fick bli en tredje lösning istället. | |
Och så lite parmesjaaan på toppen. |
Elva år av tillit
3 dagar sedan
2 kommentarer:
Gott! Vad gäller stjälkselleri, så avskydde jag den i åratal. tills jag insåg att mitt problem äör konsistensen. Det får inte vara grovt skurna bitar, den ska vara finskuren eller ännu hellre finhackad. Då smälter den ju så fint in i de öb´vriga ingredienserna, och sprider sin goda smak utan den där hemska...krispigheten.
För mig är problemet inte konsistensen utan just smaken som är så enormt dominant. Men nu verkar jag som sagt ha vant mig. Kanske har smaklökarna gett upp, typ "du fortsätter ju äta trots att vi protesterar så nu struntar vi i det här"
Skicka en kommentar