söndag 23 november 2008

Klart för rivning

Sådärja, nu har vi haft gravöl för det gamla köket och jag lovar, ingen kommer att sakna det.

Här är allt som fanns kvar i skafferiet när vi tömde köket. Tutti. Alles. Inklusive kryddskåp, bröd och frukostflingor. Och inklusive risottosarna som ska ätas de närmsta veckorna.

skafferi-1

Jag tycker att jag lyckades ganska bra i mina ambitioner att tömma skåpen (och om ni tycker att att det här ser ut som mycket grejer kan jag försäkra att hade jag tagit ut allt för några månader sedan hade det inte på långa vägar rymts på det bordet).

Och så några avslutande bilder på det gamla eländet.

tömtkök-1  tömtkök-1-1

Hejdå köket!

3 kommentarer:

görel sa...

Jag, som troligen är nära besläktad med dig när det gäller samlarbeteende, kan intyga att det verkligen inte är mycket kvar -- bra jobbat! Det ska bli spännande att se hur nya köket tar form (och hur era middagar ser ut under tiden)!

Jessica sa...

Du har jobbat hårt på att få ner köksskåpens innehåll - :) . Måste man så går det. Jag har också samlarbeteende när det gäller mycket men ja, mat var det ja. När folk börjar sucka för att jag struttar runt i bärskogen, måååååste duuuu verkligen ha meeeer liiiiiiiingon? Då vet man att det kanske är dags att lägga ner.

Anna sa...

Som jag sagt tidigare, jag har nog varit en hamster eller ekorre i något tidigare liv... och det är klart man måste samla. Tänk om det blir ett dåligt svamp- eller bärår nästa år!

Jag räknar med att uppdatera med bilder nästan varje dag, så länge det händer nåt i alla fall. Middagarna kanske det blir lite si och så med. Räknar med en hel del hämtmat :).