lördag 29 mars 2008

Champagne! Party party!

Idag är det klart. Om drygt en månad byter jag jobb och kommer därmed att spendera mina dagar några kvarter ifrån Hötorget. Frågan är om jag i kommande löneförhandlingar kommer att kunna kräva ersättning för högre levnadsomkostnader på grund av närhet till Hötorgshallen?

Positivt med arbetsplatsbyte (och då enbart matrelaterat): närhet till Hötorgshallen, Omi Food, Asian Market och Korean Food. Negativt: närhet till Hötorgshallen, Omi Food, Asian Market och Korean Food. Jag kommer att ruinera mig.

Vi har firat hårt i kväll. Champagne (mannen tog faktiskt ett halvt glas, jag fick resten... eller så mycket jag orkade i alla fall), löjrom och gräddfil på tunnbröd, bra bok, eld i brasan, katt i knät, Bachs cello-sviter i bakgrunden. Vi är verkligen värsta partymänniskorna.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Näeeeeeeeee! Fy sjutton -- det här är ett orättvist liv! Bara poppa ner och kunna göra det varje dag och fynda en hel massa och det för att man jobbar i samma kvarter som alla bra affärer i stort sett.
Men många grattis till jobbet :) :). Och du får laga mat och så läser jag. Som vanligt. ;)

Jessica sa...

Det låter f ö som det perfekta firandet! Särskilt tunnbröd med löjrom och gräddfil. Och så champagnen.

Anna sa...

Som sagt, risken är jag ruinerar mig på matshopping. Hittills har jag klarat mig på att jag sällan är inne i stan, nu kommer det att vara kört :)

Och det var en toppenkväll. Det är nåt med just den där kombon tunnbröd, gräddfil, löjrom och lite lite schalottenlök som är så fantastiskt gott, jag tycker det är det bästa sättet att äta löjrom på.

Jessica sa...

Fast jag tänker mig att det finns bra och mindre bra saker att spendera pengar på. Det är ju inte droger precis. Att lägga pengar på orkidéer (för egen del) och andra blommor på sommaren tillsammans med lite matvaror är ju bättre än reella droger. Jag har hellre kul medan jag lever än tråkigt och tänker sen att jag ångrar att jag inte...
Du får ju närmare till SATS nu också ;). Jag går på stillsam core-träning två gånger i veckan och håller på att bli endorfin-junkie men det finns värre grejer på planeten.