torsdag 9 oktober 2008

Köksrenovering, uppdatering

Jo, vi ska faktiskt renovera köket. Nytillkomna läsare har förmodligen helt missat detta eftersom aktivitetsnivån inom området varit synnerligen låg rätt länge. Det fanns en text uppe till höger som utlovade renovering inom kort men den tog jag bort, det blev så pinsamt.

Men nu så, beskåda vårt blivande kök! Är det inte tjusigt så säg? (bortsett från de psykedeliska färgerna på bilderna då)

Kök10002

Kök10003

Köpeavtal är påskrivet, handpenning betald, nu minsann händer det grejer!

Och vi firar den stora händelsen med en lukullisk middag bestående av havregrynsgröt.

5 kommentarer:

Jessica sa...

Snyggt!!
När är det tänkt att bygget ska ta sin början?
Har ni tänkt totalentreprenad eller att ni ska göra en del själva?

Anna sa...

Leveranstiden är runt fem veckor och sedan beror det också på när hantverkarna kan. (aahhh, en ny runda med hantverkare som det ska bestämmas tider med, jag känner frossbrytningarna komma)

Vi tänker göra så lite som möjligt :)

Jessica sa...

Alla får frossbrytningar av bara tanken på hantverkare, om man nu inte är hantverkare själv. Vi kommer mellan kl. 9 - 17.
Ehhh, ni kan inte vara lite mer tydliga?!
Nej.
Och så ringer de fem i fem och säger att tyvärr så blev det förseningar och passar det nästa onsdag...

Nu har du ju bloggat ett tag så jag hoppas att du är såpass beroende att du inte går och hoppas på att gud fixa till köket nu så att jag bara får sluta! Det skulle vara högst tråkigt i sådana fall. Tycker jag :)

Anna sa...

Nejdå, jag ska inte sluta. Och tänk bara hur mycket bloggmaterial som själva renoveringen kommer att rendera. Hur mycket kan det inte gå fel och hur mycket försenat kan det inte bli?

Jessica sa...

Som du noterar måste jag försäkra mig om att du ska fortsätta ;)