måndag 19 november 2007

Köksrenovering

Och den här renoveringen som utlovats som snar sedan i september, hur går den?

Jo tack, långsamt (Jag ska dock erkänna att en av anledningarna till att det går långsamt är att mannen och jag ofta har svårt att få häcken ur vagnen).

Men leverantör är bestämd, köket ritat, snickare och elektriker har inspekterat och diverse offerter har skickats. Just nu ska vi lyckas tråckla ihop en tid för att även rörmokaren ska komma och titta och lämna något slags utlåtande.

Det lär inte bli något renoverande före jul.

I början trodde vi att det hela skulle utföras i september - oktober sådär och att frånvaron av kök skulle hanteras utan problem eftersom vi skulle grilla nästan varje dag. Det ska ju bli kul att stå ute på verandan och grilla i januari, tur att vi har infravärme :) (inte för att det egentligen är något problem att grilla mitt i vintern, vi kör vår rök året om, men jag vill nog inte stå ute i snöyra-slask-blåst varje dag).

Under tiden underhåller omgivningen oss med diverse skräckhistorier om skenande kostnader, hantverkare som inte kommer, rörmokare som river upp vad snickaren har gjort eftersom ingen synkat deras besök, ja, ni har säkert hört alltihop själva någon gång.

Uppdatering lär följa.

Inga kommentarer: