fredag 30 november 2007

Whisky

Ikväll ska vi till himmelriket på jorden om man gillar whisky. Min bror, whiskynörden, bjuder på middag. (han håller för övrigt till på http://www.whiskyba.com/) tillsammans med sina lika whiskynördiga vänner, de har dock varit lite dåliga på att uppdatera sin sida på sistone).

Man kan konstatera att hamstergenen går i släkten, jag har mitt matsamlande, han samlar på whisky. De har köpt ett separat vitrinskåp, och inte så litet heller, enkom för whiskyflaskorna. Skåpet är fullt. Och räcker inte till. Så det är klart man ställer upp för att se till att flaskorna inte tar över huset helt.

Och jag hoppas, hoppas att det finns en liten slurk av min absoluta favorit Port Charlotte kvar.

3 kommentarer:

Jessica sa...

Nåja, så länge man i nte blir en "hoarder" och man samlar på plastpåsar, eller ja, man samlar på precis allt ovh man måste klättra över rena BERG av grejer, då får väl hamstrandet ges utrymme.
Du har ju stött på en hel del med-hamstrare nu, inklusive mig, och det är ju inte SÅ farligt. Det finns värre laster. När du börjar samla på kapsyler, då tar vi ett snack igen ;) ;).
Men min frys är smockfull, det går inte in en enda grej till så um, ja, vad säger man ;)...

Anna sa...

Fördelen med mat och whisky, jämfört med plastpåsar och kapsyler, är ju att man får glädje av det när man äter och dricker och sedan kan man fortsätta hamstra ännu mer :)

Jessica sa...

Just det :)