Den här korven hamnade i några paket igår. Resten steker vi idag och äter upp tillsammans med pasta och världens enklaste tomatsås (fräs schalottenlök i olja, häll på krossade tomater och soltorkade tomater, koka en kvart-tjugo minuter, saltaåpeppra). Enligt mannen är det världens bästa mat. Jag kan nog tänka mig en och annan rätt som jag tycker är godare men det här är inte dumt, det håller jag med om.
Och om vi inte hade glömt kameran hos mannens bror igår skulle det ha varit en bild här.
1,6 kg kalvfärs
0,75 dl finhackade soltorkade tomater
1,5 dl rött vin
3 msk hackad vitlök
2 msk fänkål (ooops, fänkålen räckte bara till en matsked, det får bli, hm, anis i den andra)
1 msk grovmald svartpeppar
20 ml salt
lite chilipulver
1 tsk socker
1. Blanda ihop allt.
2. Stoppa i fjälster.
3. Klart.
How to cook the perfect aloo bhorta
1 dag sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar