... så står pralinskalen som jag gjöt i lördags fortfarande och väntar på fyllning. Och granen står så grön och grann i stugan. Lite naken i sitt hörn bara eftersom vi inte orkat klä den än.
Grönt te och lime från Hedhs Choklad. Har inte testat den förut så det ska bli spännande. Fast allt jag gjort från den boken har varit så gott. Man får bara blunda lite för hans ingrediens- och detaljfascism :) (värm chokladen till exakt 40 grader och så ska det vara franska valnötter, basta ;) )
Nä, det ska vara valnötter från GRENOBLE. Och fem gram tonkaböna i ÄKTA julstollen. Det finns inga äkta julstollen. I tyskland had det tidvid varit bröd med socker på. Hade man mer så hällde man i det och åt till jul.
Åh, förlåt, hur kunde jag vara så inexakt att jag bara sa Frankrike ;), hade herr Hedh sett det hade han förmodligen slungat någon förbannelse över mig.
7 kommentarer:
Vilken fyllning ska du göra?
mmm... passionsfrukt/vitchoklad... :)
Grönt te och lime från Hedhs Choklad. Har inte testat den förut så det ska bli spännande. Fast allt jag gjort från den boken har varit så gott. Man får bara blunda lite för hans ingrediens- och detaljfascism :) (värm chokladen till exakt 40 grader och så ska det vara franska valnötter, basta ;) )
Åh, ja, passionsfrukt, så gott! Men det får bli en annan gång.
Nä, det ska vara valnötter från GRENOBLE. Och fem gram tonkaböna i ÄKTA julstollen. Det finns inga äkta julstollen. I tyskland had det tidvid varit bröd med socker på. Hade man mer så hällde man i det och åt till jul.
Åh, förlåt, hur kunde jag vara så inexakt att jag bara sa Frankrike ;), hade herr Hedh sett det hade han förmodligen slungat någon förbannelse över mig.
Äh fyll dem med glögg och låt Jan bli deprimerad! :)
Skicka en kommentar